Coworking kontorer i Mumbai

Som virksomhedsejere søger vi altid måder at reducere omkostningerne på. Hvis du arbejder fra metrostationen, er det svært at finde muligheder for forretningsmøder, interviewe eller finde et overkommeligt sted at arbejde. Nogle gange er investeringer i kontorinfrastruktur til opstartsselskaber umulige. Vi hjælper her.

Taler om kontorets kreativitet og dynamik, du kan ikke være uvidende om pladsen i teamwork, hvilket er en ny trend, der er viral. Dette er dybest set et Shared Office-objekt, som smarte fagfolk, freelancere og start-ups vælger, hvor de arbejder sammen eller selvstændigt. Dette er en økonomisk metode, hvor du kan få en god arbejdsplads uden at grave dybt i lommen.

Fælles faciliteter såsom WiFi, delt printer, faxmaskine, kopimaskine, parkering, videoovervågning, legeplads mv. Samt faciliteter, herunder spisestue, køkken, møblerede kontorer og konferencelokaler, er alle ting som kan deles af flere.

Nedenfor er opfør en liste over de bedste Coworking Spaces i Mumbai.

 

1) Playce

Udbudte ydelser: En rummelig arbejdsplads med arbejdsborde, legepladser, konferencelokaler, Wi-Fi, god belysning og fremragende møbler. Her blev det første officielle møde af “Quora Indien” og mange andre vigtige seminarer afholdt. Ubegrænset kaffe og et væld af intellektuelle gør dette sted strålende.

Hotel Beliggenhed: Mulund West

Startpris: deling plads til en dag vil koste 499 rubler. Og månedligt abonnement, 6500 INR.

 

2) The Hive

Udbudte ydelser: Det tilbyder en bred vifte af ydelser til seminarer, seminarer. Dette er et meget tilfældigt sted, ikke en straf. Beliggende i en smuk portugisisk bungalow, tilbyder The Hive lækker mad. En sulten rejsende er en cafe, hvor du finder alle disse retter. Desuden er dette sted egnet til kæledyr og giver grundlæggende kontorartikler som, printer , scannere, konferencerum, internetforbindelse mv.

Beliggenhed: Chuim Village

Startpris: prisen på INR 600 for en dag og 12000 INR i en måned.

 

3) Bombay Connect

Udbudte ydelser: Med en blød aura og en afslappet atmosfære tiltrækker dette fælles arbejdsområde tænkere og filosoffer. Der er en sektion, hvor der på den ene side er ingeniører og andre leverandører af sekundære tjenester. Derudover findes der et mini-bibliotek på væggen. Der er et køkken, hvor folk kan lave mad efter deres behov. Der er Wi-Fi og mødearrangementer.

Beliggenhed: stille gader i Bandra

Startpris: Mens månedlige billetter varierer fra 2.000 til 28.000 rupier, kan en daglig billet bruges til 999 INR.

4) Colaba Social

Udbudte tjenester: Colaba Social er en af ​​de fedeste og mest innovative jobs i Mumbai. Dette er grundlæggende en overgang, når folk arbejder om dagen og deltager om aftenen, hvis de vil. Du kan nyde foreningen og modtage drikkevarer og produkter til en fast pris. Når kvoten er opbrugt, kan du stadig få dem til nedsatte priser, det vil sige 10%. Andre ydede tjenester er lyse arbejdsområder, printere, energibesparelser, scannere, konferencelokaler. Med lækker mad og specialdrikke er dette sted et must for allemadelskere. Da Delhi har en arbejdsplads, kan du deltage i et hvilket som helst kontor (Mumbai eller Delhi), så du kan skifte til en anden, hvis det er nødvendigt. Takket være en bred vifte af kontorer, der passer til dine behov, bliver det praktisk for en person, hvis job skifter, fordi han har kontorer i Delhi, Bangalore og Mumbai.

Placering: Kolaba, der består af Marhuradas-Nizhny Parel-fabrikken, Palladium-Nizhny Parel Indkøbscenter, Har West, Bandra-Kurla Complex

Startpris: Arbejdspladsen med alle bekvemmeligheder, herunder mad og drikkevarer, kan bruges til 5000 rupees.

 

5) Geekout

Udbudte ydelser: Geekout er et sted specielt designet til teknikere og nørder, selvfølgelig, som navnet antyder. Geek 2.0 tilbyder mødelokaler, personlige skriveborde og personlige kabiner, der varierer alt efter dine behov. Hackathons og teknologirelaterede seminarer holdes for at bevare klimaet