5 grunde til, at et coworking rum giver mening for din opstart

Så startede du din virksomhed – hvor skal du arbejde?

Omkring halvdelen af ​​opstartene i USA foretrækker at drive deres forretninger hjemmefra, men dit hjemmekontor er måske ikke et passende miljø, hvis din opstart er stigende, og du vil tiltrække flere mennesker om bord eller betjene kunder. Det kan også være svært at adskille et hjem og arbejdsliv, som faktisk øger risikoen for udbrændthed.

Da jeg begyndte at arbejde som freelance skribent, fungerede mit hjemmekontor meget godt. Men da min forretning voksede, begyndte jeg at stagnere derhjemme. Han var meget stille. Jeg mistede rigtig kontakt med personen, og jeg havde brug for et sted, hvor jeg kunne finde mine klienter, der syntes mere professionelle.

Problemet var, at jeg ikke havde pengene til at betale for det tildelte kontorlokal – og min lokale cafe var for støjende til at besvare opkald og virkelig fokuseret på mere komplekst arbejde.

Så jeg fandt den bedste måde: coworking.

Coworking Space forener fjernarbejdere, husejere og små virksomheder og frilansere i et fælles arbejdsmiljø. Store navne som Indiegogo, Instagram, Timehop, Uber og Wanderfly, brugte dem selv.

Den største fordel ved coworking rum er fleksibilitet. Hver koppeplads har et andet layout, for eksempel et åbent kontor med rækker af borde og diskussionsområder eller et mere lukket objekt (med private kontorer og mødelokaler).

Du kan vælge et “varmt bord” (brug et bord til rådighed) eller betale lidt mere til bordet. Du kan også bestille konferencelokaler eller bruge coworking som virtuelt kontor. Uanset indstillingerne deler du kontorfaciliteterne og fælles faciliteter (som et køkken) med dine kolleger. Det er vigtigt at finde et coworkingrum, der er en kombination for lanceringen både med hensyn til forretningsbehov og principper.

Gulvtæppet er fleksibelt i deres prisstruktur og engagement. De fleste af dem vil give dig mulighed for at leje plads hver måned, ugentlig eller endda dagligt.

Du kan også finde et fællesskab af omhyggeligt udviklede medarbejdere for at øge dine chancer for succes. For eksempel arbejder nogle coworking rum sammen med inkubatorer (hvor du har mange funktioner og tjenester for at fremskynde udviklingen af ​​din virksomhed), men du skal muligvis søge arbejde på sådanne steder. Andre rum er til bestemte brancher som teknologi eller kreativ aktivitet. Men de fleste dækningsrum accepterer hver eneste.

Selvfølgelig er der mange fordele og ulemper ved opstart ved hjælp af coworking. Hvis din opstart f.eks. Kræver fortrolighed, eller hvis du ønsker at designe og ændre layoutet på dit eget kontor, kan du efter eget skøn traditionelle kontorlokaler være den bedste løsning.

Men hvis du ikke har noget imod at dele kontorlokaler med andre virksomheder og virksomhedsejere, kan coworking blive en solid løsning for din virksomhed.

Her er hovedårsagerne til at overveje coworking:

Lad os se det, en kaffebar eller dit hjemmekontor kan give nogle problemer til professionalisme – især støj og forretningsforstyrrelser.

Samarbejdsområderne kommer med alt hvad du behøver for at udføre dit job. En række strømforbindelser, funktionelle møbler, et stort antal arbejdsstationer og højhastigheds Wi-Fi-forbindelser er standard for de fleste installationer.

Du har også mere kontrol over arbejdsmiljøet i forhold til kaffe. Du kan forbinde din bærbare computer og arbejde i et fælles miljø, hvis du foretrækker at arbejde i et miljø med lige sindede sjæle eller bruge privat kontorplads, hvis du har brug for fred og ro. Mange faciliteter lejer også konferencelokaler, når de skal tale med deres kunder, og nogle har også yderligere områder (f.eks. Sovende hjælpemidler eller et diskussionssted) for at give dem adgang til en lang række job.